avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... calculul pensiei magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

calculul pensiei magistratilor

citeam zilele astea un articol din ziar referitor la modul de calcul al pensiilor pentru fostii magistrati......(in baza legii 303) , in functie de venitul realizat in ultimele 12 luni inainte de pensionare si nu in functie de procentul de cotizare.......ca la ceilalti pensionari....!!!!
nu e o discriminare,,,,,la fel ca in cazul acordarii indemnizatiei unice pentru cresterea copilului (indiferent cat a cotizat mama salariata)???
astept pareri...........
:offtopic:

adminii si moderatorii au propriile reguli dupa care se ghideaza.

indraznesc sa cred ca, atunci cand incalcam regulile, ne tragem de maneca unii pe altii.
cel putin, asa s-a intamplat pana acum.

nimeni nu este seful nimanui, iar fiecare dintre noi incercam, pe cat posibil, sa reducem agresivitatea pe care unii utilizatori (voit sau de placerea emoticonilor) o introduc in forum.

fiecare dintre acesti oameni fac o treaba excelenta, motiv petnru care le multumesc pentru ajutorul constant pe care il dau comunitatii Avocatnet.ro.

tot acest mesaj este offtopic, dar am simtit nevoia de a le multumi lui elis, andreei, nicoletei, gabrielei, gholei, imago_expert, prietenilor mei din legalnet, george si doru (aka pianistul) si tuturor oamenilor care, benevol si altruist, au transformat comunitatea Avocatnet.ro in ceea ce este ea astazi. :yes:

:offtopic:
:offtopic:
Multumim pentru apreciere. :coffee:

Pacat ca off-topicul asta e asa de incruntat.

=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti practica profesia de consilier juridic numai daca ai terminat facultatea de drept? lara_lar20@yahoo.com lara_lar20@yahoo.com :\">se poate practica aceasta profesie doar cu studii juridice terminate? sau este obligatoriu sa urmezi si cursuri/ stagiatura (vezi toată discuția)
De ce sa fiu avocat? Roland Mindrila Roland Mindrila Am deschis acest subiect sa aflam păreri pro și contra acestei meserii, avantaje dezavantaje fata de alte meserii, din domeniul juridic și alte ... (vezi toată discuția)