avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bun furat cumparat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bun furat cumparat

Salut. Acum 5 luni am cumparat un tel mobil de la un tip pr care nu il cunosteam, eram la serviciu, astazi am primit un telefon de la politie cum ca sunt chemat ca martor intr-un caz, ulterior am aflat ca l-a prins pe un tip care a furat niste telefoane si ca acel tip sustine ca mie mi-a vandut un tel, lucru adevarat. ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta ? trebuie sa merg maine la politie ... ce poate sa mi se intample mie ? tipul a fis ca tel il are de la masa din italia ...ce pot face ? ast un raspuns urgent .... maine tre sa merg la politie
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:07, 20 Ianuarie 2011
Se pare ca ati fost cumparator de buna credinta,cooperati cu organele de urmarire penala,aratandu-le in declaratia, pe care o veti da adevarul.
Predati telefonul acestor organe ,pe baza unui proces verbal si constituiti-va parte civila impotriva vanzatorului hot cu suma pe care pretindeti ca i-ati achitat-o ca si contravaloarea a telefonului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Important de stiut la cumpararea/vanzarea unui telefon second-hand claklaus claklaus As dori ca un jurist din acest forum sa-si exprime parerea in privinta riscurilor la care este expus un cumparator si un vanzator de telefoane second-hand fara ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat telefonul in urma cu 2 saptamani, insa cei de la politie nu au facut nimic pentru a-l cauta pe vinovat. iiza9 iiza9 Buna. In urma cu saptamani mi s-a furat telefonul dintr-un magazin. In aceeasi zi am fost la Politie pentru a face plangere. Am facut rost inregistrarile in ... (vezi toată discuția)