avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - tata

are dreptul la concediu ingrijire copil tatal care recunoaste copilul dar nu sunt casatoriti legitim ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:14, 20 Ianuarie 2011
Are dreptul daca este trecut ca tata pe certificatul de nastere a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La maternitate ca sa recunoasca tatal, copilul nou nascut trebuie sa fie legitim cu mama acestuia? sau se poate proceda in altfel! m_a_r_i m_a_r_i buna ziua am 27 de ani si sunt garvida in 5 luni, mentionez faptul ca nu sunt casatorita legitim cu partenerul , de aceea vreu sa va intreb daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului fara voia mamei - minor nascut in anglia fabianbutul fabianbutul cum pot sa intru in custodia copilului meu care este la concubina mea momentan care este in anglia ..noi nu suntem cununati legitim eu nu am fost prezent la ... (vezi toată discuția)