avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari sau Administrator de imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari sau Administrator de imobile

Am si eu o intrebare pentru cine m-ar putea ajuta . O asociatie de proprietari poate sa se "ocupe" de mai multe blocuri ? sau de un singur bloc ? Care e diferenta dintre o Asociatie de proprietari si un Administrator de imobile ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:22, 20 Ianuarie 2011
Asociatia de proprietari este o forma juridica sub care mai multi proprietari dintr-un bloc, din mai multe blocuri, dintr-o scara se aduna pentru a-si gestiona proprietatea comuna care-i leaga.

Administrarea imobilului este activitatea pe care o desfasoara o persoana fizica sau o firma de administrare imobile si care persoana (fizica sau juridica) este angajata de asociatia de proprietari.

Asociatia de proprietari este o organizatie.
Administrare imobile este o activitate care se face fiind angajat de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul dintr-o asociatie de proprietari in alta asociatie de proprietari MihaiAmihailesei MihaiAmihailesei Intrucit in TG NEAMT au fost infiintate unele asociatii de proprietar pe criterii politice, fara respectarea legii (fara acordul proprietarilor,fara ... (vezi toată discuția)
Angajare contabil la asociatia de proprietari MarianaMosoianu MarianaMosoianu Buna ziua! -Va rog frumos sa imi imi spuneti daca OBLIGATORIE angajarea unui contabil la Asociatia de Proprietari. - Si daca este, conform carei legi si art. ... (vezi toată discuția)
Cu sau fara administrator la asociatia de proprietari lupmarcel lupmarcel Buna ziua! Sunt presedinte la o asociatie de proprietari si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: asociatia de proprietari este ... (vezi toată discuția)