avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrarea casatoriei in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrarea casatoriei in Romania

Sunt casatorita in USA cu cetatean american de origine romana (nascut in Romania). Eu ma aflu in RO si vreau sa divortez.Cum procedez sa inregistrez casatoria sa pot divorta aici???
Cel mai recent răspuns: viviana15 , utilizator 08:39, 20 Ianuarie 2011
Ati omis sa ne spuneti unde ati avut ultimul domiciliu comun, care este cetatenia dvs. daca aveti copii minori, si unde se afla in prezent.
Multumesc frumos! Eu sunt in Ro. de 2 ani, (casatoria s-a facut in USA 2007 si am locuit impreuna 1 an ) sotul este in USA, intre timp relatia s-a racit si am hotarat sa div.Eu sunt cetatean roman, am avut Green Card care s-a expirat acum un an. Avem impreuna 1 copil de 3 ani. Cum trebuie sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea in cazul casatoriei Paula Rus Paula Rus Buna ziua. Cazul nostru este putin mai deosebit. Logodnicul meu este rezident in SUA cu Green Card, dar este de cetatenie irakiana. Saptamana viitoare soseste ... (vezi toată discuția)
Cum poți obține cetățenia sua? Luca_20184 Luca_20184 Cum poți să obții dubla cetățenie Română și Americană? (vezi toată discuția)
Divort in romania de cetatean american Isirius Isirius Buna ziua. Prietenul meu este casatorit in SUA cu o femeie de cetatenie americana si au impreuna un copil de 12 ani. El nu are cetatenie americana, ii expirase ... (vezi toată discuția)