avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna,as dori sa stiu cum se face a plati pensia de intretinere?se face prin posta? cum si in ce fel?(e pensia de intretinere care trebuie platita ptr. un copil) va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:20, 19 Ianuarie 2011
prin mandat postal cu confirmare de primire.
sau pe card
atunci trebuie sa mearga la posta nimic in alta parte? va multumesc!
In orice fel ati plati ( mandat postal, online, transfer bancar etc.) pastrati chitanta. Stabiliti amiabil cu persoana care primeste pensia ( parintele caruia i s-a incredintat minorul), daca nu se poate, prin mandat postal e foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum platesc cheltuielile de judecata spotty_1001 spotty_1001 Instanta a decis plata de cheltuieli de judecata catre fosta sotie. Care ar fi modalitatea de plata cea mai potrivita, tinind seama de faptul ca as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Poate o fetita de 8 ani sa semneze o chitanta ca a primit banii pentru pensia de intretinere? vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua Pot sa platesc pensia de intretinere direct fetitei mele de 8 ani eu fiind divortat? Nu mi se respecta programul de vizita si asa pot sa o vad ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)