avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie mamici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie mamici

Buna dimineata!
Sunt in situatia urmatoare, am un copil in varsta de 1 an si 8 luni in luna aprilie implineste 2 ani asta ar insemna sa ma duc la munca a doua zi dupa ce copilul a implinit varsta de 2 ani, momentan sunt insarcinata si ar trebuii sa nasc in luna septembrie,vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie ptr al doilea copil si cum se va calcula. Ar insemna sa merg la munca pana la nasterea celui de al doilea copil inca 5 luni, se iau in calcul si indemnizatia de la primul copil?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:04, 20 Ianuarie 2011
Se ia in calcul, pentru al doilea copil veniturile obtinute in cele 12 luni anterior nasterii deci si persioada de indemnizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil lenacryss lenacryss Buna ziua, O colega de-a mea este in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului. Copilul implineste 1 an in aprilie, iar ea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului a1exandra87 a1exandra87 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii. Am lucrat 5 luni(din 1aprilie 2013- 1septembrie 2013) acum cateva zile am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Nastere al doilea copil in timpul concediului de crestere a copilului mihaela982@yahoo.com mihaela982@yahoo.com Bună ziua, mă aflu în concediu de creștere a copilului , pana pe data de 19 aprilie 2018 , când primul copil împlinește 2 ani , și ar trebui sa nasc al ... (vezi toată discuția)