avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua!
Daca o mostenire are 4 mostenitori, se poate deschide succesiunea fara ca unul din ceilalti sa fie prezent? Se poate rezolva dezbaterea mostenirii fara unul dintre ei pt ca intampim dificultati din partea unuia care se pare ca nu face demersurile necesare succesiunii?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 08:40, 20 Ianuarie 2011
atunci singura cale este instanta. numai prin instanta sa rezolva cand unul din mostenitori refuza sa mearga la dezbaterea mostenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile legale ale mostenitorilor Parisien Parisien Buna ziua! Am o intrebare care face referire la un imobil al bunicilor la care suntem mai multi mostenitori. Recent dupa decesul bunicii, unul din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire 2010 nicole_tdnl nicole_tdnl Buna ziua. As avea cateva nelamuriri legate de dezbaterea succesiunii in urma mortii bunicii. Citatia pentru invitarea la dezbaterea mostenirii vine la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte sfat succesiune TommyD TommyD Buna seara, Am si eu o intrebare cu privire la modul de desfasurare a succesiunii. Bunica mea a murit acum 9 ani, lasand in urma un apartament proprietate ... (vezi toată discuția)