avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este razbunare? DA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este razbunare? DA

Daca fostul angajator nu ne-a achitat CO restante ce ni se cuveneau putem in afara de chemarea in judecata sa ne mai adresam cu o plangere cuiva?
ITM-ului? Noi, fostii angajati avem o actiune introdusa la tribunal pentru neplata salariilor compensatorii dar pentru CO nu,deoarece la data introducerii actiunii eram in prima zi de diponibilizare si angajatorul ne promisese ca se achita de plata CO in doua zile.
Ce sa facem ? am avut incredere desi nu trebuia.Daca ati sti de ce putini bani este vorba! de numai 3000 lei;este doar rea vointa. Il sunam mereu dar ni se raspunde de catre altcineva ca nu are bani.Stim ,ca inainte de a ne achita noua drepturile plateste impozitele la stat iar apoi are de plata banca,pe toate le plateste la timp dar pe noi? ce sa facem ?
Actiunea noastra s-a soltat cu fixarea unui termen abia in noiembrie ac.,facem cerere de preschimbare de termen dar pana atunci macar aceste CO restante sa ne fie achitate!
Va rog dati-ne un sfat!
Cel mai recent răspuns: mb_mihaela , utilizator 10:04, 20 Ianuarie 2011
doamna, daca in nov este primul dvs termen de judecata puteti sa faceti pana atunci o cerere completatoare a actiunii dvs prin care sa introduceti si un capat de cerere privind obligarea firmei la plata CO. Nu rezolvati nimic cu plangeri... :)
Va multumesc
ati depus o cerere la sediul fimei,prin care sa solicitati contravaloarea concediului neefectuat,urmare a incetarii cim?
Da acum doua luni.Mereu ni se raspunde ca nu sunt bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat, dupa incetarea cim daniela marin daniela marin Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare: -Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate, neplatite iahim87 iahim87 Buna ziua, In data de 21 aprilie, am plecat de la fostul loc de munca, mi-am dat demisia. Concediul aferent anului 2010 l-am efectuat complet, dar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Bani pe concediul de odihna neefectuat, in cazul intreruperii cim. Monica1309 Monica1309 Buna ziua, Am fost angajata la o firma de distributie pe perioada determinata de 3 luni (din Ian2013 pana in Apr2013), acum suntem in Iunie si eu tot nu mi-am ... (vezi toată discuția)