avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de viata platita de institutie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de viata platita de institutie

Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi temeiul legal privind posibilitatea incheierii de asigurari de viata pentru salariati, ca si beneficiu suplimentar salariului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SemperIdem , utilizator 17:45, 24 Ianuarie 2011
Din pacate acest tip de comportament este unul specific marilor corporatii . Beneficiarul acestei polite fiind exclusiv angajatorul. Exista un profit foarte mare la o scara de talia marilor companii si mai ales in anumite industrii . Practic angajatorul ar avea mai mult de castigat de pe urma ta mai mult ca mort decat viu. E trist dar asta e realitatea, faceti un studiu si veti vedea ce-i cu aceste polite de viata incheiate angajatilor din marile companii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje in natura danaeconomist danaeconomist Sunt considerate avantaje in natura urmatoarele: 1-pensie facultativa achitata de angajator pentru salariatul sau cu valoare mai mica de 400 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile Luminita78 Luminita78 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca la o firma, patronul vrea sa incheie pentru angajatii sai asigurari de pensii private facultative si ... (vezi toată discuția)
Pt un angajat la srl, pt care firma plateste si vireaza asigurari ... Lia Simion Lia Simion Pt un angajat la SRL, pt care firma plateste si vireaza asigurari de sanatate, lunar, din 2005, CUM SE POATE INCHEIA, CONTRCT DIRECT CU CASA DE ASIGURARI DE ... (vezi toată discuția)