avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mai pot recupera banii?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mai pot recupera banii?

Am achizitionat de curand, de pe un site, un receiver de la opersoana fizica. Din pozele afisate si din spusele respectivului am dedus ca este in regula. Am primit produsul ramburs pt suma de 60 lei. Surpriza a fost ca aparatul era defect. Am luat legatura cu vanzatorul si am cerut sa-mi inapoieze banii urmand ca eu sa-i expediez receiverul defect. Nu a fost de acord spunand ca aparatul a plecat in regula si eu mi-am asumat riscul acestei tranzactii, neverificand inainte produsul.

Ce incerc sa aflu este daca pot recupera cumva banii, o cale legala daca nu se poate altfel.
Va multumesc!
Poţi chema vânzatorul în judecata, daca îi stii datele personale, dar nu cred ca suma pierduta justifică acest lucru. Tranzacţiile de genul " Vazut - Placut "sunt foarte greu de contestat.
Practic este greu daca nu imposibil de recuperat banii.
O zi bună !
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
mhd2011, utilizator
Buna!
Inainte de-ati raspunde, de curiozitate te-as intreba daca achizitia ai initiat-o prin site-ul "[EDITAT]", sau care alt site ?
deoarece de mai multa vreme monitorizez aceste tipuri de "tepe online".
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Nu e nici un site cunoscut, doar un forum de specialitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare produs defect achizitionat online Florina Dinca Florina Dinca Pe data de 17 septembrie, am plasat si platit o comanda online pe CEL.ro pentru un laptop, cu ridicare personala din showroom pentru ca urma sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Aliss99 Aliss99 In data de joi10 ian am cumparat de pe un site de vanzari un telefon. Am luat legatura cu utilizatorul, mai precis vanzatorul si am stabilit ca telefonul sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru desktop), a ... BOZO13 BOZO13 Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru desktop), a venit defect, l-am returnat pentru recuperarea banilor, am anunțat vânzătorul că nu ... (vezi toată discuția)