avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Realizarea releveu boxe incomplet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Realizarea releveu boxe incomplet

Cand s-a facut masurarea boxelor, una dintre ele era inchisa de un vecin. Am cumparat apartamentul asa, crezand ca ne putem intelege. Insa vecinul nu vrea sa elibereze boxa. In plus ne-a mai inchis una trecuta
Se mai poate face ceva pentru a realiza un act aditional?
Cum poate fi obligat vecinul sa deschida acea boxa pentru masurare?
Unde trebuie sa merg si ce acte imi sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: laura_gg , utilizator 16:30, 21 Ianuarie 2011
Pai boxa aia a cui e? A dvs sau a lui?
Daca e a dvs spargeti lacatul.

Am avut si eu situatie asemanatoare, cu vechiul proprietar.
Cind a facut cadastrul nu a masurat bine podul. Apoi ne-a vindut.
Eu am refacut cadastrul si apoi am mers cu vechiul proprietar la notariat, unde am facut un act aditional la contract si unde s-au specificat foarte clar toate camerele, boxele, podul, beciul etc.
Una dintre ele este trecuta in actul meu de proprietate si e inchisa de el.
Cealalta e tot a mea, dar nu figureaza in acte (a fost inchisa cand s-a facut cadastrul si nu a fost masurata), nu figureaza nici la el in acte.
Nu stiu daca voi sparge lacatul. M-am gandit sa-l dau in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Pivnita din subsolul blocului dido10 dido10 Bună ziua.Îmi cer scuze dacă nu am postat mesajul în locul cuvenit. Sunt nou pe aceste forum. Anul trecut am achiziţionat un apartament, iar fostul ... (vezi toată discuția)
Beciul de la bloc ramane al meu dupa ce ma mut la alta adresa? paleosoft paleosoft fostul meu beci de la bloc ramane a mea dupa ce ma mut la alta adresa?? (vezi toată discuția)