avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si somaj?

buna ziua! va rog sa ma lamuriti in privinta faptului ca urmeaza sa intru in somaj, dar intre timp am gasit un job care necesita sa fiu pfa.intrebarea este daca pot primi ajutor de somaj si in acelasi timp sa fiu si pfa? in care lege gasesc acest lucru? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:50, 11 Februarie 2011
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul indemnizatie de somaj cu salariu tanucu tanucu buna am si eu o intrebare: daca sunt somera pot sa fiu incadrata part time ptr 2 luni si sa iau si somaj in continuare?:O (vezi toată discuția)
Din somaj pfa GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Momenten sunt in somaj.Vrea sa fac PFA.Intrebarea este daca fac PFA m-i se intrerupe somajul? (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in timpul perioadei de somaj freeasabird freeasabird Daca, fiind in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj, infiintez PFA mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)