Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . Cheltuiala care am avut-o a fost in jur de 2200 lei noi . Dupa ce am izolat am fost la asociatia de locatari si am intrebat daca beneficiez de vreo reducere pentru ca am izolat acoperisul blocului , raspunsul celui de la asociatie a fost ca eu sunt o singura persoana si nu are ce reducere sa-mi faca , atunci am fost la usile locatarilor care stau pe acelas tronson cu mine si le-am explicat ca am izolat acoperisul blocului , ca am cheltuit suma de 2200 lei noi, spunandu-le ca nu trebuie sa impartim suma in mod egal la fiecare apartament , doar sa contribuie si eu cu o oarecare suma pentru a-mi mai recupera si eu din bani. Pot spune ca vecinul de la parter mi-a dat 300 lei , vecinul de la etajul 1 mi-a dat 300 lei , vecinul de la etajul 2 mi-a spus ca imi va da si el niste bani peste o saptamana de zile dar au trecut luni si nu mi-a mai dat nimic , iara vecinul de la etajul 3 mi-a spus ca el este bugetar si nu poate sa ma ajute ca i-au taiat din salariu. Am tot asteptat sa vad daca imi vor da ceva dar nici in momentul de fata nu am primit nimic de la vecinii de la etajele 2 si 3. De curand am fost la asiciatie sa platesc intretinerea si am vorbit cu cel de acolo din nou de aceasta problema si i-am spus ca o sa-i dau in judecata , el spunandu-mi ca o sa cheltui prea multi bani si ca sa nu o fac. Probabil ca tine cu ei. Eu unul m-am hotarat sa-i dau in judecata nu inaite de am mai incerca sa mai stau o data de vorba cu ei. Rugamintea mea catre Dvs. este sa ma invatati si pe mine ce si cum sa fac , de unde sa i-au legea cu izolatia acoperisuriolor de bloc , ca am inteles ca este o lege . Va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine , invatati-ma ce sa fac
Buna ziua!
Și eu locuiesc într-un bloc cu 4 etaje, eu fiind la ultimul etaj, și as vrea să știu dacă există legislație noua in ceea ce privește izolarea blocului și care este modalitatea să îmi recuperez banii dacă lucrarea o plătesc eu toată.
Vă mulțumesc!
Buna ziua,
S-a hotarat repararea acoperisului de la blocul in care locuiesc.Eu stau la etajul 1, dar am apartament de 4 camere,spre deosebire de cei de la 4 care au 3.Am fost informata ca eu trebuie sa platesc mai mult decat cei de la 4.Este legal asa ceva?