avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare auto fara certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare auto fara certificat fiscal

Buna ziua! Am cumparat o masina de la o firma, masina care nu a fost inscrisa la financiar. Masina a fost pe leasing , achitata integral si radiata de la financiar de pe numele bancii. Firma a ridicat documentele masinii de la banca dar nu le-a mai depus la financiar ( asta se intampla in 2006). Eu am fost la firma si am cumparat masina cu factura si chitanta dar ei nu au reusit sa imi ofere cert. fiscal pt ca trebuia sa plateasca amenda si impozit pe 5 ani. Eu am vandut masina la o firma de dezmembrari la o saptamana de la achizitie. Pe viitor pot avea eu probleme sau toate se vor sparge in capul firmei de unde am cumparat-o?
Cel mai recent răspuns: costi2011 , utilizator 01:09, 21 Ianuarie 2011
Puteti sta linistit, cel ce a emis factura poarta intreaga responsabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina neplatita la leasing nicoletaaa nicoletaaa Buna seara! Am cumparat un logan de la o firma din Brasov, firma care nu si-a platit datoriile la firma de leasing de unde a fost cumparata masina. Cand am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare automobil ce a fost deja inmatriculat in 2006 si 2011 T-Stefan T-Stefan Doresc sa achizitionez pe o societate comerciala un automobil de la o firma de leasing. (bun recuperat). Achizitia se face in baza unei facturi cu plata ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu plata in rate. radierea de la finante si scoaterea din gestiune sergiu balint sergiu balint speta: firma A vinde in 2008 prin contract de vanzare-cumparare cu plata in rate o ghereta de lemn fara fundatie intr-o piata firmei B transmitand lui B doar ... (vezi toată discuția)