avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precizare actiune in situatia rejudecarii in fond dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precizare actiune in situatia rejudecarii in fond dupa casare

As avea nevoie de cateva pareri referitor la precizarea unei actiuni in urma casarii cu rejudecare. S a casat la ICCJ atat sentinta cat si apelul si s a dispus trimiterea spre rejudecare. Ma gindeam daca as putea preciza actiunea in acest stadiu.....
Cel mai recent răspuns: lidiarares , utilizator 23:21, 20 Ianuarie 2011
Chiar nu are nimeni nici o parere :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar marinica71 marinica71 am un dosar pt stabilirea succesiunii la care am facut recurs iar curtea de apel l a trimis spre rejudecare.ce se intampla la rejudecare?se ia totul de la ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)
Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)