avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cat plateste angajatorul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cat plateste angajatorul

va rog sa ma ajutati si pe mine
sunt angajata pe hartie la firma unei cunostinte si platesc lunar 200 lei cartea de munca la cunostinta mea
acum ca sunt in prenatal ce suma ar trebui sa-i platesc daca am o incadrare de 430 lei?
va rog mult sa calculati ca eu nu ma pricep
multumesc
Cel mai recent răspuns: rodycaa , utilizator 23:36, 20 Ianuarie 2011
Acum in concediu de sarcina si leuzie ea plateste pentru dumneavoastra doar contributia la pensii

670 * 10.5% - contributia la pensii in cazul medicalelor angajat

si

670 * 20.8% - contributia la pensii in cazul medicalelor angajator
si fond risc

Atat, alte taxe nu se mai platesc.(asta la o luna intreaga)
pai ea mi-a cerut sa-i platesc 170 lei
i-am spus ca am auzit ca ea recupereaza inapoi contributile dar mi-a zis ca nu
nu mai inteleg nimic
ma minte?
va rog lamuriti-ma
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
rodycaa, utilizator
E putin mai complicat. Sa inteleg ca dumneavoastra ii platiti taxele aferente salariului atat pentru angajat cat si pentru angajator?
Da concediu de sarcina si leuzie este platit de casa de sanatate. Nu e vorba de contributii ci de plata medicalului.
Sper ca m-am facut inteles.........
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
rodycaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii concediu sarcina si lauzie Vioreld Vioreld buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - taxe de platit? doinavoicu doinavoicu Va rog sa imi sugerati o solutie la urmatoarea situatie: - avind in vedre faptul ca proiectul la cre lucram s-a incheiat si, implicit, contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Impozit concediu sarcina si lauzie casmb aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Prietena mea este in concediu de sarcina si lauzie din 10-10-2011. Pe 30-11-2011 a expirat contractul de munca astfel incat plata concediul cade ... (vezi toată discuția)