avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum calculez ca si angajator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum calculez ca si angajator

va rog sa ma lamuriti si pe mine
In cazul in care jumtate de luna este in prenatal si cealalta jumatate a lucratcum se calculeaza retinerile din salar catre stat si ce se plateste in ambele cazuri
Are incadrarea de 430;lei pe luna( angajata cu 4 ore)
va rog cine se pricepe sa-mi calculeze si m ie
:">
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:48, 21 Ianuarie 2011
Pentru jumatatea cu prenatal retineti doar contributia la pensii, la minim pe economie aferent perioadei de prenatal.
Pentru celalata jumatate calculati normal.
multumesc mult
deci la prenatal doar cei 10,5% de angajat si 20,8% de angajator?
Exclusiv.
:wave: multumesc
Nu uitati de fondul de risc care se mai retine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat plateste angajatorul rodycaa rodycaa va rog sa ma ajutati si pe mine sunt angajata pe hartie la firma unei cunostinte si platesc lunar 200 lei cartea de munca la cunostinta mea acum ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Contributii aferente concediului de sarcina si lauzie marauder marauder am cautat si rascautat topicuri legate de taxele aferente concediului de sarcina si lauzie,am crezut ca am gasit raspunsul corect,dar se pare ca nu este ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie pensii aferenta concediului de sarcina si lauzie mutulescul mutulescul Buna ziua, Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu formula de calcul a cas (pensii) pentru un concediu de sarcina si lauzie. Va multumesc (vezi toată discuția)