avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii unde se pot plati cotizatiile atunci cand nu mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

unde se pot plati cotizatiile atunci cand nu mai lucrezi sa ai continuitate la vechime

Stau acasa cu fetita de 4 ani 2 ani in concediu de crestere si de doi ani fara nimic deoarece nu am mai mers la serviciu neavand cu cine sa o las. Postul a fost ocupat de altcineva si eu am demisionat. Vreau sa-mi platesc in continuare cotizatiile desi am intrerupere pe cartea de munca, dar nu vreau ca aceastasa se mareasca aceea as dori sa stiu unde pot face acest lucru(institutie) si, daca facand acest lucru am acelesi drepturi ca si atunci cand imi sunt angajata.
Cel mai recent răspuns: irinaflorentina , utilizator 11:03, 21 Ianuarie 2011
Pentru a beneficia de stagiu de cotizare pentru pensie puteti face contract de asigurare cu casa de pensii. Suma minima de plata este 222 lei pe luna.
multumesc ma voi interesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme indemnizatie Daneza26 Daneza26 Buna seara, sunt un nou utilizator al acestui forum.....de aceea daca repet unele intrebari va rog sa ma scuzati..... Problema mea: Nu lucrez din data de ... (vezi toată discuția)
Calcul somaj anca mihaela anca mihaela V-am cerut ieri un sfat cu privire la calcularea somajului dupa concediu crestere copil dar nu am inteles exact modalitatea de calcul....Va rog frumos sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil crisana crisana Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am un contract de munca din octombrie 2014,iar luna aceasta urmeaza sa nasc.concediu postnatal va fi pana ... (vezi toată discuția)