avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare.........
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare.........

buna ziua
in anul 2002 am fost condamnat la o pedeapsa de 1 an cu suspendare,intrebarea mea este daca reabilitarea s-a facut din oficiu sau eu trebuie sa depun cerere de reabilitare. Mentionez ca fapta comisa a fost:
-incaierare+tulburarea linistii publice
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 19:48, 21 Ianuarie 2011
multumesc!!!!!!!!!!
geany1082 a scris:

multumesc!!!!!!!!!!


Ca sa intelegeti mai bine:

1. In cazul dvs. radierea/stergerea cazierului (reabilitarea) ar fi trebuit sa se efectueaza in mod automat, fara interventia dvs.
2. Dat fiind faptul ca fapta s-a produs in 2002, cand nu prea erau calculatoare, este posibil ca curatarea cazierului sa nu se fi produs, din cauza lenei, mi se rupei sau a unei simple erori umane.


Sper ca acuma ati inteles cum sta treaba.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier - condamnare cu suspendare ciupilingi ciupilingi buna,am si eu o intrebare referitor la cazierul judiciar,daca in 2003 am fost condamnat la 3 anii cu suspendare si in tot acest timp nu am mai facut nimic imi ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare din 2002, adeverința cu valoare de certificat de cazier judiciar nu ,,arată'' nimic. este posibil ca certificatul de cazier judiciar să fie diferit? Razvan00123 Razvan00123 Buna seara, Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea cazierului nicusor75 nicusor75 care sant pasi de facut pentru ami reabilita amenda penala din 97 unde trebuie sa ma adresez stiu ca la judecatorie dar la ce judecator si inca ceva eu am ... (vezi toată discuția)