avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contributii sociale profesie liberala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contributii sociale profesie liberala

Buna ziua.
In conditiile in care am c.i.m. cu norma intreaga la un SRL si desfasor si o prefesie liberala,pentru profesia liberala ce contributii sociale sunt obligatorii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: b_mihaela , utilizator 09:42, 24 Ianuarie 2011
sanatate 5,5%
Multumesc.
Asa stiam si eu,dar am intrebat la fiecare institutie si mi s-a raspuns ca trebuie si cas individual si somaj individual.nu am mai inteles nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere fiscala cass medic starcopit starcopit Buna ziua! Am o intrebare referitoare la cuantumul sumei care se deduce din contributia la sanatate de catre un medic care are cabinet medical individual si ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru venituri din activitati liberale ContSters165504 ContSters165504 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca persoanele cu venituri din profesii liberare in cazul carora nu se dovedeste dependenta de angajator sunt obligate la ... (vezi toată discuția)
Angajat la propriul srl si contributii la stat alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Vreau sa imi infiintez un SRL ca unic asociat si administrator dar am cateva nelamuriri: 1. Ma pot angaja in conditiile de mai sus cu sfert de ... (vezi toată discuția)