Buna ziua ! Am si eu o problema mai rar intalnita si nu stiu cum sa-i dau de capat.Bunicul meu a cumparat in urma cu 30 de ani un teren aflat la limita dintre 2 localitati,Hunedoara respectiv Deva.Am solicitat titlu de proprietate pentru acel teren si cei de la primaria Deva spun ca nu pot sa-l elibereze deoarece apartine de primaria Hunedoara,iar cei de la primaria Hunedoara spun ca ei nu au acea zona in evidenta si ca apartine de Deva.Mai mentionez faptul ca trenul respectiv nu are numar de top.Cum as putea sa obtin titlu de proprietate pe acel teren,exista vreo cale?O alta problema ar fi ca nimeni nu a reusit sa obtina titlu de proprietate in acea zona tot din aceeasi cauza cu primariile!
Trebuie sa faceti o actiune in instanta,prin care chemati in judecata cele doua primarii ,prin care sa cereti sa se stabileasca cu ajutorul efectuarii unor expertize,carei localitati ii apartine lotul dumneavoastra.In mod normal,terenul apartine primariei care incaseaza impozitul pe terenul respectiv,daca acesta a fost platit vreodata,ceea ce nu cred.