avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren aflat la limita dintre localitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren aflat la limita dintre localitati

Buna ziua ! Am si eu o problema mai rar intalnita si nu stiu cum sa-i dau de capat.Bunicul meu a cumparat in urma cu 30 de ani un teren aflat la limita dintre 2 localitati,Hunedoara respectiv Deva.Am solicitat titlu de proprietate pentru acel teren si cei de la primaria Deva spun ca nu pot sa-l elibereze deoarece apartine de primaria Hunedoara,iar cei de la primaria Hunedoara spun ca ei nu au acea zona in evidenta si ca apartine de Deva.Mai mentionez faptul ca trenul respectiv nu are numar de top.Cum as putea sa obtin titlu de proprietate pe acel teren,exista vreo cale?O alta problema ar fi ca nimeni nu a reusit sa obtina titlu de proprietate in acea zona tot din aceeasi cauza cu primariile!
Cel mai recent răspuns: ALICE STRECHEANU , Avocat 15:02, 11 Aprilie 2008
Trebuie sa faceti o actiune in instanta,prin care chemati in judecata cele doua primarii ,prin care sa cereti sa se stabileasca cu ajutorul efectuarii unor expertize,carei localitati ii apartine lotul dumneavoastra.In mod normal,terenul apartine primariei care incaseaza impozitul pe terenul respectiv,daca acesta a fost platit vreodata,ceea ce nu cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica: in terenul cumparat sunt conductele de apa ale orasului Vlad88 Vlad88 Buna ziua! Am o problema legata de un teren si as vrea sa stiu daca se poate rezolva in vreun fel si cui ar trebui sa ma adresez. In septembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - asociatie composesorala dascalescu_c dascalescu_c am si eu o intrebare va rog daca se poate sa ma ajutati. tatal meu este membru intr-o asociatie composesorala.....si recent a fost cumparat un teren ... (vezi toată discuția)
2 proprietari, acelasi teren serena82 serena82 Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care o persoana (X) are titlu de proprietate pentru o anumita portiune dintr-o suprafata care apartine de fapt altei ... (vezi toată discuția)