avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa de timbru

va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
am dat in judecata asociatia de proprietari pt pretentii ( restituirea sumelor pretinse fara justificare legala, refacerea listelor de intretinere). Sunt la al cincilea termen, am platit onorariu expert fixat de instanta si urmeaza sa se efectuieze expertiza. Cand am introdus actiunea judecatorul de serviciu mi-a spus ca urmeaza sa timbrez dupa ce voi primi citatia si ca va scrie in citatie valoarea. In citatia la prima sedinta nu era scrisa nici o valoare pt taxa timbru si nici instanta nu mi-a cerut sa timbrez. Repet sunt la al 5 -lea termen. Trebuie sa cer eu instantei sa imi spuna cat trebuie sa platesc?Cand sa ii cer asta si sub ce forma? Scris sau verbal?De ce avocatul partii adverse nu a sesizat pana acum ca actiunea mea nu e timbrata? Urmareste anularea ei? cum sa impiedic acest lucru?
Va sunt profund recunoscator
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 17:37, 12 Aprilie 2008
Trebuie sa va puna instanta in vedere sa timbrati.
multumesc, adica daca instanta nu imi cere eu nu intreb?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2008
otto2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnvocarea exceptiei netimbrarii cererii de chemare in judecata in intampinare daciandoru daciandoru Buna ziua Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unei societati avand pretentii banesti, in care am solicitat sa fiu si scutit de la plata taxei ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)