avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Furnizor de servicii medicale - evidente distincte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Furnizor de servicii medicale - evidente distincte pentru accidente rutiere, accidente de munca, vatamari corporale?

Conform Contractului cadru 2010, privitor la asigurarile sociale de sanatate, un furnizor de servicii medicale are obligatia sa tina evidente distincte pentru accidente rutiere, accidente de munca, vatamari corporale etc. Ce reprezinta evidentele distincte? Nu avem niciun act normativ care sa specifice documentele, actele, registrele etc. necesare pentru o sectie clinica de la nivelul unui spital.
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Adina-Bianca Popea , Avocat 12:43, 21 Ianuarie 2011
Evindenta distincta inseamna sa o tineti separat prin inregistrarea fiecarui eveniment in registre separate, tinute in functie de cauza evenimentului: exemplu registru accidente rutiere, Registru accidente de munca s.a.m.d.... cu cat mai multe cauze cu atat mai multe posibilitati de aplicare a sanctiunilor pentru neevidentierea in registre .
In mod normal aceste registre ar trebui furnizate de catre casa de asigurari de sanatate, din moment ce solicita o astfel de evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarctul este considerat boala sau accident? madalinaoprea madalinaoprea O persoana a incheiat angajata la o societate a completat impreuna cu toti ceilalti salariati o asigurare in caz de accident :\"Asigurarea ta in caz de ... (vezi toată discuția)
Despagubire victima vatamare corporala aom15 aom15 Spuneti.mi va rog, cine are obligatia de a despagubi victima unui incident usor in trafic, soldat cu vatamari corporale usoare (doar zgarieturi, vanatai), RCA ... (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in accident auto mottofreee mottofreee In urma unui accident auto in care au implicate doar doua parti ,conducatorul auto vinovat a furnizat RCA . La societatea de asigurari am deschis doua dosare: ... (vezi toată discuția)