avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

buna ziua! as dori un raspuns la urmatoarea problema: mama mea (nascuta la 1/06/1954),dupa decesul tatalui meu, din 08/11/2009, a primit pensie de urmas 6luni,neavand nici un venit!as dori sa stiu cand, la ce varsta, si-ar putea depune dosar pentru pensie,ea este casnica nu a lucrat,iar tatal meu la deces beneficia de pensie de boala ,gradul I de invaliditate!?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:30, 21 Ianuarie 2011
Pensie de urmas incepand cu luna martie 2014 la 59 ani si 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas in cazul in care sotul decedat era pensionar de invaliditate iulicelu iulicelu buna! va relatez cazul parintilor mei buna!va relatez cazul parintilor mei: tatal meu a murit in martie 2007 la varsta de 58 de ani.in acel moment era ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ioana diana ioana diana Buna ziua. Ma numesc Diana Petrescu si sunt eleva. Tatal meu a fost pensionar, a murit acum 3 ani, iar eu fiind minora si eleva am beneficiat si beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas assbell99 assbell99 as dori sa intreb cu cate luni inainte trebuie sa depun dosarul de pensionare,urmas eu trebuind sa ies la pensie dupa sotul meu(decedat in 2006) in martie ... (vezi toată discuția)