avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: primesc o pensie alimentara de la fostul meu sot, dar vine prin posta. As fi dorit sa-mi depuna banii pe cardul meu BRD, dar de la firma la care lucreaza fostul sot mi s-a spus ca nu se poate, pentru ca ei nu fac decat un singur ordin de plata si ca ei nu sunt obligati in nici un fel sa-mi vireze banii intr-un anume fel. Sper ca am fost destul de clara in exprimare.
Va multumesc anticipat.

Alina O.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 17:57, 15 Aprilie 2008
alia2004 a scris:

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: primesc o pensie alimentara de la fostul meu sot, dar vine prin posta. As fi dorit sa-mi depuna banii pe cardul meu BRD, dar de la firma la care lucreaza fostul sot mi s-a spus ca nu se poate, pentru ca ei nu fac decat un singur ordin de plata si ca ei nu sunt obligati in nici un fel sa-mi vireze banii intr-un anume fel. Sper ca am fost destul de clara in exprimare.
Va multumesc anticipat.

Alina O.

Nimeni nu poate impune cum sa se vireze banii. Pe cei de la soc. ii intereseaza s-a nu incalce dispozitiile referitoare la retinere si virare. Ce scrie in hotararea judecatoreasca??:confused:
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere ContSters67688 ContSters67688 Ce as putea face in urmatoarea situatie: Fostul sot nu a platit pensie alimentara, eu avand hotarare judecatoreasca am angajat un avocat care a trimis o hartie ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copil minor cristitomy cristitomy Sotia vrea sa divortam la notar.Nu vreau dar asta este.I-am propus sa mergem ca platesc eu notarul si a zis ca nu vrea,ca m-a va chema cand va avea bani ca ... (vezi toată discuția)
Pensia de întreținere pentru copil major AlexaAdi AlexaAdi Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a ... (vezi toată discuția)