avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cale de atac?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cale de atac?

buna,in urma raspunsului dat de judecator adica un an cu suspendare plus 3 de proba,as putea face recurs sau apel,dar problema e ca nu stiu cat timp va dura pana cand stiu raspunsul final si daca imi mai adauga ceva sau mai scurteaza din pedeapta,as dori un raspuns cu care sa ma lamuresc sa stiu ce este de facut daca sa fac sau nu apel/recurs.multumesc!
Cel mai recent răspuns: bso , utilizator 15:40, 21 Ianuarie 2011
durata nu poate fi estimata. reducerea pedepsei este posibila, la nivel teoretic, insa nu cunoastem daca raportata la continutul dosarului se poate obtine o reducere. Insa in mod sigur nu se va agrava pedeapsa, atit timp cit procurorul nu va face apel / recurs.

in consecinta, apelul / recursul nu va dauneaza dar este posibil sa nu se schimbe nimic sub aspectul individualizarii pedepsei.
m-au acuzat ca am condus sub influenta bauturilor peste limita dar nu au probe concrete ,pe baza procesului verbal la care am cerut expertiza pt semnatura si am primit un rasp ca nu se poate descifra si cgiar daca l-as fi semnat eu,ei nu trebuiau sa ma puna sa-l semnez in seara aia fiind sub stare de brietate si pe baza unei poze,un pasager care se afla si el in masina nu la recunoscut pe cel care a condus masina dar stia cum se numeste .pe baza acestor probe m-au acuzat,problema e ca cel care a condus autoturismul nu se afla in acel moment la masina pt ca am ramas fara combustibil iar eu ma aflam pe locul din fata si am coborat pe partea soferului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor bso bso buna,am si eu cateva nelamuriri,mapote ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Este posibil asa ceva? ionel202 ionel202 Buna ziua! am si eu o intrebare. mi s-a intocmit un dosar penal pentru refuz de a ma supune recoltarii de probe biologice. problema este ca eu nu ma aflam la ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa Vali30 Vali30 Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in ... (vezi toată discuția)