avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impartirea proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impartirea proprietatii

SANT O MAMA SINGURA,PENSIONARA SI DORESC SA VAND CASA PLUS CURTEA LA 2 COPII(AM 3FETE SI UN BAIAT).VREAU SA FAC ACTELE ASTFEL CA(CU ACORDUL LOR )ACTELE DE VANZARE SA SPECIFICE CA EI SANT OBLIGATI CA ATATA TIMP CAT SANT EU SI UNA DIN FETE IN VIATA SA FIM INGRIJITE(FATA AFLATA IN CUSTODIA MEA,ARE 3 0ANI SI E HANDICAPATA).BAIATUL CARUIA II VAND LOCUIESTE IN ANGLIA IAR CELALALT CUMPARATOR,UNA DIN FETE SE AFLA IN TARA.CE ACTE IMI TREBUIESC(CADASTRELE PE PARTILE PE CARE URMEAZA SA LE VAND CELOR 2 COPII SANT FACUTE,CASA SE AFLA DOAR IN PROPIETATEA MEA).DACA COPII SANT DEPARTE POT FI FACUTE ACTELE IAR EI SA VINA DOAR LA FINALUL LOR,LA SENMNAT.CUM SA PROCEDEZ,CAM CAT MA COSTA ACTELE? VA MULUMESC ANTICIPAT.
trebuie sa faceti un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.actele premergatoare vanzarii pot fi facute fara prezenta persoanei careia vreti sa ii vindeti.
Puteti vine cu clauza de intretinere pentru dumneavoastra .In ce priveste fiica cu handicap ar fi mai bine sa-i vindeti si ei treimea ce i se cuvine pentru a fi sigura ca va fi ingrijita .Numai ea impreuna cu dv.(ca tutore sau curator) poate vinde apoi cota sa unuia din frati cu clauza de intretinere. Copiii dvs. aflati in strainatate pot trimite procura catre dvs. in care vor specifica ca va imputernicesc pe dvs. sa cumparati pentru ei partea lor.Nu trebuie sa vina personal. Pot imputernici si alta persoana.Pentru pretul vanzarii va puteti interesa la cel mai apropiat notar care va va calcula in functie de zona etc .
Av.Ioana cazacu 0766525202

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot intabulare gavril.magurean gavril.magurean am cumparat un teren de la o persoana,persoana respectiva avea titlu de proprietate,insa nu era intabulat . persoana a murit si eu acuma vreau sa mi intabulez ... (vezi toată discuția)
Conditii de impus intr-un contract privind o proprietate IonescuGavril IonescuGavril Buna ziua. Am vrea sa cumparam o casa pe numele fiului , dar sa o putem locui eu si sotia mea, pana la deces si pt ca fiul inca nu este casatorit punem raul ... (vezi toată discuția)
Instrainare apartament gigelas gigelas Buna seara, O persoana,X,este proprietarul unui apartament. Y,este fiica sa,VITREGA. X,doreste sa-i lase apartamentul fiicei vitrege. Care este modalitatea ... (vezi toată discuția)