avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprinderea individuala dac desfasoara fapte de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprinderea individuala dac desfasoara fapte de comert depune 392?

Am o intreprindere individuala cu impozit in sistem real , desfasor printre altele si activitati comerciale am auzit o varianta cum ca ar trebui depus bilant la sf de an . A-as dori sa aflu mai multe informatii despre aceasta situatie? . eu tin conta in partida simpla?
Cel mai recent răspuns: ISA20CTA , utilizator 18:15, 21 Ianuarie 2011
Nu trebuie sa depuneti "bilant" . Dar trebuie depusa declaratia 392B, daca sunteti neplatitor de TVA, sau declaratia 392A, daca sunteti platitor de TVA. Daca sunteti platitor de TVA depuneti si declaratia 394 (care are termen 25.01.2011 ).
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
ISA20CTA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)
Jurnale de vanzari/cumparari florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala platitoare de TVA. Am inteles ca trebuie sa cumpar jurna;e de vanzari/cumparari. In jurnalul de cumparari trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii intreprindere individuala chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o intreprindere individuala infiintata in 2010 . Am depus declaratia pentru venitul estimativ anul trecut la finante, dar nu stiu ce declaratie ... (vezi toată discuția)