avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indreptare eroare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indreptare eroare

Ce demersuri trebuiesc facute pentru a corecta o sentinta definitiva si irevocabila de divort,in cazul in care numele unei parti este trecut eronat?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:51, 21 Ianuarie 2011
Este necesara formularea unei cereri de indreptare a erorii materiale in temeiul art.281 c.proc.civ.
Discutam de o eroarea materiala numai in masura in care aceasta eroare-in cazul de fata -numele unei parti gresit, s-a strecurat in dispozitivul hotararii, eventualele greseli in expozeul hotararii fiind fara relevanta dat fiind faptul ca dispozitivul hotararii este cel care se pune in executare.
Pentru mai multe detalii lecturati si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)