Primarul comunei unde predau vrea sa ne ia cate 50 de bani pe pagina pentru xeroxarea unor facturi si chitante care i le-am dat anul trecut. El nu ne-a platit in totalitate naveta si acum ca i-am cerut chitantele si facturile de anul trecut ne ia mai multi bani pentru xeroxarea lor. ce pot face in acest caz? nicaieri nu exista un pret atat de mare pe pagina. a cerut atat de mult ca sa ne jupoaie de bani.
Buna seara !
Cred ca problema este ca nu s-a decontat transportul si nicidecum contravaloarea xeroxarii acelor documente ( mici sicane ) ... taxa pentru xerox este stabilita prin hotarare a consiliului local , iar primarul nu are de ce sa fie tras la raspundere pentru faptul ca o percepe ...
acele facturi achitate pe jumatate de primarie au ramas la primar. e vorba de facturile pe fiecare luna cu suma abonamentului. si problema este , asa cum am spus sumele enorme puse de primar,nu de consiliul local. problema cu achitarea navetei e in curs de rezolvare.
Buget
mariamocanu
In bugetul anului 2012 conform art 104/legea 1 a invatamantului mi s-a aprobat la titl II ,,bunuri si servicii \" suma de 124000 lei
numai pentru art .01 alin ... (vezi toată discuția)