avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare transport mediu rural
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare transport mediu rural

Am o ruda care lucraza in mdiul rural iar transportul de 200 lei lunar nu i-a mai fost deocntat din luna septembrie iar cand a intrebat la contabila cand se va deconta aceasta i-a zis ca noroc ca au bani de salarii ,avan din vdere caci ea are ca salariu 800 lei din care 200 se dau pe naveta crede-ti ca mai exista vreo speranta sa se decontz vreodata acesta?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:41, 16 Decembrie 2013
Se pot deconta in masura in care consiliul local are bani. Banii pentru decontarea navetei vin de la bugetul local al comunei. E posibil sa nu aiba bani acum, dar mai apar rectificari bugetare. Important este ca unitatea sa ceara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare abonament naveta alina_25 alina_25 Cunostiinta profesor de meserie face naveta la tara abonament lunar 200 lei primarul de acolo refuza contrar legii sa il deconteze. In ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice Petri77 Petri77 Buna ziua! Am fost anuntati ca nu se mai deconteaza naveta cadrelor didactice incepand cu luna ianuarie 2024 deoare au aparut acele prorogari prin OU 115 din ... (vezi toată discuția)