avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizarea unica a bugetarilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizarea unica a bugetarilor

as dori sa vă întreb cum se calculează salariul personalului bugetar din instituţiile bugetare care au primit pe parcursul anului 2010, stimulente. Am înţeles că media acestor stimulente ar intra în salariul pe anul 2011. Însă colegii de la salarizare au citit normele metodologice de aplicare a legii salarizării şi nu au găsit nici o explicaţie cu privire la felul în care se vor introduce stimulentele în salar. Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine. Vă mulţumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Art. 14 din legea nr. 285/2010 - stimulente incluse in salariu gicu1965 gicu1965 cf.art.14 din L285/2010,in salariile de baza, incepand cu 01.01.2011 se introduce nivelul mediu al stimulentelor din luna octombrie. daca aceste stimulente nu ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici ramonamarcu ramonamarcu Sunt functionar public la o primarie si as dori sa stiu cum se calculeaza salariul meu in conditiile in care in dispozitie sunt incadrata ca inspector ... (vezi toată discuția)
Functionar public si probleme de salarizare anin 312 anin 312 Buna ziua Va rog frumos sa ma lamuriti cu o problema. Sunt functionar public intr-o primarie .In 2010 am obtinut cu greu acordarea de stimulente conform ... (vezi toată discuția)