avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata administratorului

administratorul blocului este pensionar
regimul de lucru nu depaseste 2 ore/zi.
care sunt noile reglementari in vigoare in privinta remunerarii pentru activitatea depusa
ce documente trebuie depuse, unde si ce raportari trebuie facute catre Administratia Financiara pentru a fi in deplina legalitate
cu respect,

Dan FIRCA
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:24, 22 Ianuarie 2011
Conform legii 230/2007,
art 23 (2) Persoanele fizice pot fi angajate prin incheierea unui contract individual de munca, conform celor stabilite prin negociere directa.

.....cu timp partial.

Dar pana va lamuriti daca colaborarea este buna puteti sa-i faceti conventie civila. Din luna ianuarie anul acesta se va depune Decl.112 la ANAF, despre care am observat ca ati citit cate ceva in topicul nostru dedicat acestui subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe pentru pensionarii la ap oret20 oret20 Multumesc celor care au raspuns solicitarilor mele..... dar vaiii, nu mai termin cu intrebarile !!!! mai am o multime de intrebari.....am nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil conventia civila in cadrul asociatiei de proprietari iancustirbu iancustirbu am auzit discutii ca unele din asoc de proprietari au primit amenda pentru angajarea cu conventie. (vezi toată discuția)