avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare locatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare locatie

Buna ziua, am un salon de frumusete si as vrea sa-l restring deoarece am prea mult spatiu si sa fac un magazin in cealalta parte.As vrea sa stiu ce demersuri trebuie sa fac pt. a fi in legalitate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: livia.mazare , utilizator 11:47, 22 Ianuarie 2011
deschideti punct de lucru cu ce cod caen vreti in cealalta parte. anexati la contractul pe care il aveti o schita si denumiti cealalta parte cumva: camera1 sau altfel.
avetri nevoie de hotararea adunarii generale a asociatilor, cerere, declaratie model2, contract, schita. intrebati si la r.c. la consultanta ce documente va mai trebuie. oricum trebuie sa aveti intrare separata si depinde ce veti comercializa in magazin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate laviniamarciuc laviniamarciuc Buna ziua, Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea ... (vezi toată discuția)
Obligatii in calitate de comodatar KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)