avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere: cum se pot verifica copiile inscrisurilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere: cum se pot verifica copiile inscrisurilor depuse in instanta?

Cum se pot verifica copiile xerox la inscrisuri depuse in instanta de angajator ?
Am observat anumite modificari la inscrisurile depuse de angajator la contestatia in instanta a concedierii.
Cum pot soliciata ca inscrisurile prezentate in copii xerox sa fie aduse in original?
Se poate cere o expertiza a lor ?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
cnss, utilizator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 20:12, 22 Ianuarie 2011
Argumentati si solicitati presedintelui de complet sa puna in vedere angajatorului sa prezinte in instanta originalul inscrisurilor pe care o sa le enumerati pentru a fi confruntate cu copiile aflate la dosarul cauzei.
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand le declarati in fals, apoi solicitati instantei confruntarea cu originalul. In functie de probele care le-ati solicitat in actiune, puteti cere si expetiza sau daca rezulta ca necesara din dezbateri, solicitati instantei aceasta proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)
3 intrebari ref. la un proces mihailaurentiu mihailaurentiu Buna ziua As avea 3 intrebari ref. la un proces,conflicte de munca : 1.Trebuie depus un act original la dosar si eu nu vreau sa-l las-cum se poate proceda ... (vezi toată discuția)