avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

Sunt casatorita, sotul bea foarte des si devine insuportabil spre violent, ce consecinte as atrage dupa mine daca as lua copilul si as pleca la parintii mei in alta localitate fara sa il anunt si sa depun actele de divort?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:59, 22 Ianuarie 2011
daca devine agresiv fizic chiar e indicat sa plecati cu copilul. nu veti avea nicio consecinta negativa, din punct de vedere al legii. va sugerez sa introduceti actiune de divort dupa ce plecati de acasa.
De acord cu doamna avocat.
Puteti pleca impreuna cu copilul, pentru ca nimeni nu poate fi obligat sa suporte agresiunea fizica si verbala a celuilalt sot, mai ales ca la mijloc este si un copil care poate ramane traumatizat pe viata ca urmare a certurilor parintilor sai.
Va fi necesar ca in cadrul actiunii de divort sa probati motivele imposibilitatii convietuirii sub acelasi acoperis cu sotul dvs., motive care au stat de altfel la baza luarii deciziei plecarii din domiciliul comun .
Angajati avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)
Divort vargazsu vargazsu Poate sa ma dea in judecata sotul pentru copil, daca plec definitiv cu copilul minor din apartamentul comun inainte de pronuntatrea divortului? Multumesc (vezi toată discuția)
Divortul anamariasolovastru anamariasolovastru In sitiatia unui divort, poti parasi domiciliul conjugal inainte de inceperea propriu zisa a formalitatilor legate de divort, fara ca plecarea sa iti faca ... (vezi toată discuția)