avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe masina

Buna... intyrebarea mea este : anul trecut nu am platit impozitul pe masina.... nu mai folosesc masina...... apartamentul in care stau este al socrului meu si este pe numele lui.... poate sa bage impozitul pe masina la impozitul pe apartament?.... masina e pe numele meu.... apartamentul e pe numele lui socrul meu.... adresa mea de buletin este adresa apartamentului
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:57, 23 Ianuarie 2011
te poate executa silit sa platesti
va trebui sa platiti impozitul, vedeti ca penalizarile se aduna..
nu se vor cumula cele 2 impozite, apar separat, au roluri diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit? robertsilvan robertsilvan Am un impozit neachitat in valoare de aproximativ 300 RON pentru niste colaborari cu o firma acum 3 ani. Colaborarea a fost facuta ca persoana fizica (nu ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru neplata impozitului auto matiuta matiuta Buna ziua Din cauza faptului ca am datorii la stat,adica nu mi-am platit la timp impozitul pentru masina,ANAF mi-a pus poprire pe salariu,lucru pe care nu il ... (vezi toată discuția)