avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancredintare minor

Buna ziua .Am o fata de 16 ani care este recunoscuta de tatal ei dar fata sta an grija mea decand sa nascut el nu mia platit nici odata nimic si nici nu sa interesat de ea.acum fata locueste cu mine an spania din 2005 a venit cu mine an romania an fiecare an de vacanta ptr a pleca anapoi ami dadea declaratie la notar ca este deacord ca fta sa calatoreasca cu minenu am avut probleme acum an 2010 a fost problema ca el este arestat si nu a mai vrut sa semneze.ce fac an cazul asta.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters188379 , utilizator 20:41, 23 Ianuarie 2011
Pa ce sa mai asteptati sa se intample?Aveti dubii ? Doar nu o sa incredinteze instanta un copil tatalui in penitenciar.E clar ca veti castiga cu atat mai mult ca dvs.ati crescut-o si ingrijit-o pana la varsta asta.In rest subscriu la ce v-a scris d.na avocat simonette 12.
mulumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ContSters188379 ContSters188379 buna ziua multumesc ptr raspunsul dat ptr ancredintare copil dar as vrea sa mai stiu an legatura cu pensia alimentara .cred ca sunt 10 ani cam asa de cand a ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)