buna ziua multumesc ptr raspunsul dat ptr ancredintare copil dar as vrea sa mai stiu an legatura cu pensia alimentara .cred ca sunt 10 ani cam asa de cand a fost dat an judecata ptr pensia alimentara dar nu mia dat niciodata nici un ban.dupa cate am anteles este daca nu are nul obliga sau cam asa si acum ca este arestat nici atat.multumesc
nu vreau ca sami plateasca vreau doar sa fie de acord ca fata sa stea cu mine ca sa nu mai depind de el .mereu a stat cu mine nu ea dat nimic fata este an spania el a fost de acord si acum daca vine an tara nu mai poate sa se antoarca cu nu mai vrea sa semneze ami cere bani mereu. mai ales acum ca este arestat .fata e la scoala an spania daca vine si nu se antoarce pierde cursurile.multumesc
fata nu va putea iesi din tara fara acordul tatalui sau cu hotarare conform careia va e incredintata. mai are 2 ani pana la majorat, poate nu vine perioada asta in tara
Divort cu tutela
ionut37
sarumana as dori si ieu o andrumare si ce ar trebui sa fac daca se poate sa ma ajutati daca suntei draguti am divortat de fosta sotie ca nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
Adei23
Buna seara sant din Romania sa nascut un baiat dintr-un m statconcubinaj.deoarce la anceput am ajuns la o antelege cu fosta ,ca copilul sa-i poarte numele ei ... (vezi toată discuția)