Am constatat ca angajatorul a semnat contractul de munca in locul meu si m-a trecut cu 4 ore in loc de 8 pe zi.
Am reclamat la procuratura si acum este la politie pentru instrumentare.Cei de la politie mi-au zis ca au dificultai in solutionarea cazului deoarece nu gasesc contabila care zice administartorul si patronul firmei ca nu mai stie cine era si unde sa o gaseasca...
ce am de facut si la ce sa m-a astept ca deja dureaza de 3 luni dosarul de cand e la politie.?
Bun dar ca sa nuantez intrebarea....se poate ca angajatorul sa dea vina pe o contabila care este necunoscuta?
La ce sa m-a astept in acest caz-din experienta desigur?
1 petitie catre politie sa-ti comunice daca au aflat numele contabilei
2 petitie catre politie sa ti raspunda daca angajatorul le- a pus la dispozitie toate documentele
la cele 2 petitii termen 30 zile dupa care audienta la comadant sa explice de ce nu raspunde in termenul legal
daca raspunde pe de laturi cum au obieiul reclami la forul superior refuzul de a raspunde la petitie
daca spun ca au solicitat de la angajator si acesta nu a raspuns îi intrebati (petitie)ce demersuri au intreprins impotriva angajatorului privint obstructia cercetarii?
megeti permanent pe regulamentul de functionare, legea politiei si obligatii sa trimita adresele de solicitare la care patronul trebuie sa raspunda obligatii sa respecte termenele la petitii pentru ca lega calitatii serviciilor publice face referire la timpii de raspuns
au intarzieri solicitati masuri administrative
Ex:
domnule comandant agentul ..... trebuia sab solicite angajatorului sa transmita informatiile necesare identificarii contabilei
DA
care este adresa si la de data a fost trimisa - sa o prezinte nu poate fi clasificat secret de serviciu - sa faca dovada ca au intreprins actiunea legala
ATI PRIMIT RASPUNS LA ADRESA CATRE ANGAJATOR ?
DA
LA CE DATA ?
ati transmis catre ITM adresa de sesizare a faptului ca angajatorul nu detine informatii despre numele unui angajat ceea ce inseamna suspiciune de lucru la negru ?
ati transmis catre ITM adresa de solicitare a colborarii prin care sa cereti informatii privind datele de identificare a angajatului care a ocupat functia de contabil în perioada _____ ?
NU .... Dece _
pai nu este treba noastra .. BA da: Politia este obligata sa colaboreze cu cu toate institutiile statului si reprezentantii lor in teritoriu (nu este citat vedeti exact in legea de functionare a politiei)
ADICA CUM ? NU VA STITI ATRIBUTIILE SI OBLIGATIILE LEGALE?
DOMNUL COMANDANT, TREBUIE SA MA ADRESEZ UNUI FOR SUPERIOR ?
Nu sariti peste cal , nu va dresati forului superior decat in cazul in care nu va mai intereseaza sa castigati ci sa obtineti sactiuni administratve impotriva celor care au refuzat sa-si indeplineasca atributiile
- Nu formulati cu ton si expresie de amenintare
- folositi intrebari : cum ? agentul dumneavostra nu stie ca trebuie sa colaboreze cu toate autoritatile statului ?
Agentul dumneavstra nu observa ca angajatorul obstructioneaza actiunea de cercetare a unei fapte penale ?
agentul dumneavoastra nu stie ca toate contractele de angajare se inregistreaza la ITM si ca toate informatiile privind un angajat se afla la aceasta intitutie a statului cu care trebuie sa colaborze ?
agentul nu stie ca lucrul la negru este o activitate care incalca legile satului si este obligat sa sesize autoritatea competenta?
Nu acceptati raspunsuri verbale:
Va rog sa-mi comunicati in scris raspunsul dumneavoastra la audienta (nu mie personal este modul de adresare catre comandant)
Nu exagerati cu petitii 4 intr-o luna ca sa nu va eticheteze "......"
nr de inregistrare la petitie se ia pe copia xerox a petitiei depuse ca sa nu "incurce" subiectul petitiei
NUmai expertiza grafologica care va fi administrata va concluziona cui aparine scriitura,in urma luarii mostreloir de scris ale celor incriminati.
Angajatorul a dat mostra de scris ?
Nu stiu sa fi dat o monstra de scris decat declaratia de la politie.
In acest sens am 3 intrebari
1 pot solicita direct politiei acest lucru
2 analiza grafologica demonstreaza doar legatura intre o o semnatura si o persoana in sensul ca demonstreaza clar doar aspectul ca eu nu am semnat acel document sau merge mai departe si da un raspuns clar in snesul ca dintre 4 persoane(sa zicem) alege pe cea care a semnat acel document
3 este recunoscuta in instanta analiza grafologica sau testul de minciuna realizat cu poligraful?.
Plangere penala
Ioana -NL
Buna ziua,
Va rog frumos am nevoie de sfat .
Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)