avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si uz de fals

Am constatat ca angajatorul a semnat contractul de munca in locul meu si m-a trecut cu 4 ore in loc de 8 pe zi.
Am reclamat la procuratura si acum este la politie pentru instrumentare.Cei de la politie mi-au zis ca au dificultai in solutionarea cazului deoarece nu gasesc contabila care zice administartorul si patronul firmei ca nu mai stie cine era si unde sa o gaseasca...
ce am de facut si la ce sa m-a astept ca deja dureaza de 3 luni dosarul de cand e la politie.?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:37, 13 Februarie 2011
Discutam despre posibilitati legale.
Indiferent cat de mult iubim sau uram aceste organe,aglomerarea exista,cum exista si unele hibe
vedeti mai sus ca am oferit solutii

mai mult eu le aplic si am rezultate fara sa ajung in instanta si sa ma toace
cernencobogdan a scris:

vedeti mai sus ca am oferit solutii

mai mult eu le aplic si am rezultate fara sa ajung in instanta si sa ma toace

Este dreptul dvs.
Mult succes !
Eu cred ca patronul v-a semnat ,daca nu poate face dovada cu contract ca societatea a avut contabil atunci el este autorul falsului si indicati aceasta politiei prin cerere.
Considere ca pentru o corecta aflare a adevarului,trebuie expertizat scrisu tuturo persoanelor care,intr-un fel sau altul,aveau accees la documente si puteau face respectivele falsuri,de care se plange user-ul
Da,dl.avocat are dreptate,trebuie si alte innscrisuri ale acelor persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala Ioana -NL Ioana -NL Buna ziua, Va rog frumos am nevoie de sfat . Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Expert grafolog platit pt. falsificarea unei expertize tehnico-grafice anadeleanu anadeleanu S-au semnat 2 contracte de inchiriere, in prezenta a 2 martori.Ulterior proprietarul nu si-a mai recunoscut semnatura, facand plangere penala pt. fals in acte ... (vezi toată discuția)