Am constatat ca angajatorul a semnat contractul de munca in locul meu si m-a trecut cu 4 ore in loc de 8 pe zi.
Am reclamat la procuratura si acum este la politie pentru instrumentare.Cei de la politie mi-au zis ca au dificultai in solutionarea cazului deoarece nu gasesc contabila care zice administartorul si patronul firmei ca nu mai stie cine era si unde sa o gaseasca...
ce am de facut si la ce sa m-a astept ca deja dureaza de 3 luni dosarul de cand e la politie.?
Obiectivul expertizei,nu analizei cum denumiti dvs,este sa analizeze scrisul tuturor persoanelor implicate sau presupus implicate in realizarea falsului si sa stabileasca careia dintre persoane ii apartine scrisul.
Obiectivele expertizelor se stabilesc de catre organele de urmarire penala sau de catre instante in vedere aflarii adevarului si la cerera persoanelor implicate(parte vatamata,inculpati,etc)
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului,fara a stii probele administrate sau care vor fi administrate,nu exista posibilitatea unui raspuns concret,la aceasta adaugandu-se si faptul ca probatoriile care vor mai fi administrate tin de viziunea asupra cazului a celor doi magistrati,procuror si judecator.
In rest ,toate explicatiile vi le-am dat cu ocazia celorlalte postari,pe care va rog sa le recititi cu atentie.
Pentru efectuarea expertizei grafice a scrisului sunt necesare documente scrise si semnate de persoana banuita ca fiind autoarea semnaturii false din perioada comiterii falsului.De multe ori este irelevanta proba de scris data la politie dupa inceperea cercetarilor deoarece persoana in cauza poate disimula scrisul.Din practica va spun ca este foarte greu sa stabilesti pe baza unei semnaturi autorul acesteia.Daca apreciati ca se tergiverseaza cercetarile solutia legala este sa va adresati unitatii de parchet care supravegheaza cauza.
Plangere penala
Ioana -NL
Buna ziua,
Va rog frumos am nevoie de sfat .
Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)