avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inconstienta-alcoolul la volan-necazuri mari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inconstienta-alcoolul la volan-necazuri mari

Buna ziua,ajutati-ma va rog cu o problema.
Acum 2 saptamani am iesit dimineata din tura de noapte,fiind ziua mea in ziua respectiva,am baut cu colegii in intervalul 8.30-10.00 trei beri si 100 ml aperitiv.
Acasa am mai consumat in intervalul 11.30-14.00 doua beri si 50 ml de tuica.
La ora 15.20 am plecat cu masina,iar la 15.40 am fost oprit in trafic de pol.
Am suflat in aparat si mi-a iesit 0,35.Nu intru in amanunte dar la ora16.30 mi s-a recoltat prima proba de sange,mi-a iesit 1,60, iar la a doua proba 1,30.
Problema mea este urm:-este posibil sa iasa aceste diferente de valori in urma a ceea ce am consumat?La calculul retroactiv ce valoare ar putea sa-mi iasa,mai mari sau mai mici?In ziua respectiva nu am consumat alimente.
Multumesc mult celor ce vor dori sa-mi raspunda.#-o
Cel mai recent răspuns: bugiualina , utilizator 15:46, 24 Ianuarie 2011
Nu vreau sa va supar,cand am spus,,nu conteaza asta"ma refeream la oboseala dupa orele nedormite.
am incercat sa primesc o lamurire de la org. abilitate,legat de aceasta diferenta,au ridicat din umeri si singura explicatie primita a fost ca am baut si m-am urcat imediat la volan!!!
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
cristeadan71, utilizator
Am o nelamurire... dvs. sau politistii ati decis sa mergeti la recoltarea probelor biologice? Va intreb pentru ca doar in cazul unei valori egale sau mai mare de 0,40 in aerul expirat sunteti obligat sa mergeti la "sange".
esti sigur ca ai avut atita in etilotest? daca este asa nu trebuia sa ai mai mult 0,75 este enorm de mult si tu nu trebuia sa mergi la singe sub nici o forma dar tu probabilai vrut sa fi cooperant dar vedem si noi daca suntem cooperanti citeodata cadem prost am mai citit pe alte forumuri uni care au avut peste 2,25 si la recalculareau iesit sub 0,80 acu nu stie ce sa mai zic suntem la mina lor dar euti zic a ai bafta .
Asta este rezultatul,si eu ma asteptam la o valoare aproximativ dubla,cu o marja mica plus-minus,dar rezultatul de la analize mi-a intrecut orice asteptari.Oricum ,multumesc de incurajare.
si noi suntem intr o situatie similara si avem in comun alcool batal vina dar asta este cine nu a trecut prin probleme de asa natura nu inteleg cind intra pe forum zic dai dracu de betivi asa le trebuie dar sa se uite si ei in oglinda sa nu zica niciodata HOP viata ofera tot timpul surprize la fiecare ,noi asteptam de 7 luni o citatie ceva un semn am platit recalcularea de 510 lei si nimic frate nu stim ce sa credem si permisul fiind ffff necesar ,tu ai platit recalcularea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in interval de 2 ore și jumătate axprosimativ am ... Juanyto80 Juanyto80 Buna ziua. In interval de 2 ore și jumătate axprosimativ am consumat 2 pahare cu vin si 2 beri de 500 ml - 0,5 alc. Menționez ca am și mâncat cam la 12 ... (vezi toată discuția)