avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... test grila atestat taxi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

test grila atestat taxi

De unde si cum se pot obtine teste grila pentru obtinerea de atestat ( taxi )???
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 14:59, 23 Ianuarie 2011
intra pe acest site si poate gasesti
www.arr.ro
Toţi inspectorii din Bucureşti ai Autorităţii Rutiere Române (ARR) care participă la examinarea candidaţilor pentru atestatul de taximetrie au fost suspendaţi din funcţie, în urma unei decizii a conducerii acestei instituţii. Hotărârea, fără precedent, este urmarea dezvăluirilor RL referitoare la măsluirea examenelor de taximetrie. (Sursa R.L.)
Aici gasesti intrebarile conducatori taxi: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare detectiv particular cris784 cris784 Intrebarea ar fi urmatoarea: Cum pot practica in cadrul legal actual ocupatia de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sustinut un examen de atestare la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxi valabila ? gaby79_4all gaby79_4all In urma cu aproximativ 1 luna am sustinut examenul pt atestat taxi , am obtinut o adeverinta de la scola cu care am inceput meseria de taximetrist , am ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru detectiv particular! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Am o intrebare de adresat! Care sunt procedurile pentru a obtina autorizatie de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sa ai studii ... (vezi toată discuția)