avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca copilul a implinit 18 ani si mai este inca elev dar nu a urmat cursul normal adica la18 ani el trebuie se fie in clasa a 12 sau student dar la 18 ani el este tot in clasa a 8 sau a10 se mai plateste pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 13:13, 23 Ianuarie 2011
Pensia alimentara se plateste si dupa implinirea varstei de 18 ani daca copilul se afla in continuarea studiilor - este elev sau student.
In acest caz este necesara introducerea in justitie a unei actiuni avand ca obiect stabilire pensie intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru un copil care implineste luna aceasta 18 ani si este in clasa a-xl-a la liceu si intrebarea mea este daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)