avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie pe propria raspundere

Buna, sotia mea este cetatean strain si avem in prorietate o camera. Pentru a putea obtine permisul de sedere in Romania am fost chemat la sectia pasapoarte pentru a da o declaratie pe propra raspundere precum ca stau cu ea la acea adresa. Si, bineinteles ca am dat acea declaratie, caci altfel nu i-ar fi acordat viza. Problema e ca la 2 saptamani dua aceea eu am obtinut un loc de munca in alt oras, astfel am fost obligati sa ne mutam. Recent, in urma unei dispute cu un "prieten", am fost amenintat de catre acesta, ca ma va acuza de fals in declaratii, precum ca eu cu sotia mea nu stam la adresa resectiva, adresa ce figureaza si in cartea mea de identitate. Vreau sa stiu care este parerea dvs. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Abador , utilizator 14:19, 14 Aprilie 2008
Ati inchiriat cumva camera dupa ce v-ati mutat cu serviciul in alta localitate?
Nu, nu am inchiriat-o. Nu sta nimeni acolo.
Atata timp cat locuieste cu dvs nu cred ca va poate face ceva.
Mergeti la postul de politie de care apartineti cu noul domiciliu si puneti-va viza de flotant pe cartea de identitate.
Va multumesc pentru raspuns.
Da, locuim impreuna. Avem si un copil de 3 anisori. Voi incerca sa merg la sectia de politie, sper doar ca proprietarii apartamentului unde stam noi cu chirie sa fie de acord si sper, de asemenea, ca nu ii voi creea probleme sotiei mele. Caci ea a obtinut permisul de rezidenta pentru o perioada de 5 ani la adresa unde noi suntem proprietari. Nu stiu daca e posibil sa i se modifice adresa pe un act care si asa e considerat oarecum provizoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pt viza flotant la cine sa apelam? mihai1985d mihai1985d Buna ziua! Suntem 2 studenti chiriasi de 1 saptamana intr-un apartament de 2 camere. Proprietarul a inchiriat apartamentul cu contract de inchiriere in urma ... (vezi toată discuția)