Buna ziua! Rulam intr-o suburbie cu autoturismul propriu impreuna cu mama mea, iar la o trecere de pietoni intalnesc un barbat care mergea pe trecere parca iesise la plimbare. Am franat, i-am acordat prioritate, dar greseala mea a fost ca "l-am trezit" cu un claxon...omul si-a continuat drumul zambind pastrandu-si ritmul. In fata era o masina de politie, care ulterior nu a schitat nici un gest. Dupa aproximativ 500 de m vine cu semnalele luminoase si sonore dupa mine, cerandu-mi permisul si cerandu-mi sa-l insotesc. Ne-am intors la locul cu pricina, politistul a chemat omul caruia nu ii "acordasem prioritate"( ca martor cred), mi-a facut PV si ...permis suspendat pe 30 de zile, motiv neacordare de prioritate. Luni o sa ma duc sa depun plangere + cerere certificat de grefa de la judecatorie.
A procedat corect politistul? Se pune martorul de la mine?(fiind mama.ruda de gradul I)?
In fata noastra un alt sofer a intors pe linie continua. Cand i-am spuns..mi-a raspuns sec.."Nu pot sa-i vad pe toti"
:)) Tare. Daca esti vazut ca traversezi strada pe o trecere de pietoni in vecinatatea careia se afla o bodega, inseamna ca ai "consumat" ceva acolo? Si in acest caz, fiind coplesit de alcool nu poti traversa strada printr-un loc amenajat si semnalat corespunzator? Ai apreciat gandirea Bellatrix-ei, nu este indeajuns sa-ti aperi cauza?