avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ultima plata a indemnizatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ultima plata a indemnizatiei

Cum se plateste indemnizatia de crestere a copilului? Pe luna in curs sau cu o luna in urma? Copilul meu implineste 2 ani pe 31 -01 -2011.Cand trebuie sa iau ultimii bani,luna aceasta sau luna viitoare?Astept un raspuns,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:35, 23 Ianuarie 2011
Suma indemnizatiei cuprinde inclusiv ziua in care copilul implineste 2 ani,respectiv 31.01.2011.O sa luati in acest caz indemnizatie completa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea indemnizatiei pentru ccc2 emilia0201 emilia0201 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri pt. ca cele 126 zile se termina in 30 aprilie 2011, am un copil care a implinit in 18 iulie 2010, 2 ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia pentru crestere copil florina 82 florina 82 Am fost angajata pe perioada determinata ca si profesor suplinitor calificat.Am nascut un copil care in 22. 01. 2011 va implini 2 ani. In luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil cri_mes cri_mes Ma numesc Cristina, am un copil in varsta de 1 an si 9 luni si sunt momentan in concediu pentru cresterea copilului, avand o indemnizatie de 3400 lei. In ... (vezi toată discuția)