avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cumpararea unui teren
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cumpararea unui teren

Am cumparat un imobil de la cooperativa de consum, dar terenul aferent este proprietate privata a primariei.Doresc sa cumpar acest teren.Vanzarea acestui teren trebuie supusa unei licitatii?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:33, 24 Ianuarie 2011
De obicei, terenurile aflate in proprietatea statului se concesioneaza fie pe o perioada de 49 de ani, fie pentru 99 de ani. Daca se scot la vanzare, vor fi vandute in urma unei licitatii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
andreea ravoniku, Avocat
Care-i procedura prin care se poate cere catre stat vanzarea unui teren ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire prin ordinul prefectului pentru persoane juridice ALEXANDRA_POTEREANU ALEXANDRA_POTEREANU Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire... Daca sunt persoana juridica si am o decizie de folosinta vesnica asupra unui teren pe care am edificate mai multe ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din domeniul privat al primariei. MANOIL MANOIL Doresc sa cumpar un teren situat in zona de deal ,in extravilanul orasului un loc foarte frumos pentru o cabana si o livada. Nu stiu care este procedura si ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune Nicoleta Chiru Nicoleta Chiru Persoana fizica, poate da in concesiune un teren si constructia aferenta acestuia? Trebuie sa fac un contract in care concedentul trenuie sa fie persoana ... (vezi toată discuția)